't H2O'tje: zwemlessen

Hier vind je alle informatie terug in verband met de zwemschool 't H2O'tje.

Momenteel is het nog moeilijk om in te schatten op welke manier we de lessen in september zullen kunnen en mogen organiseren. Vanaf het moment dat er meer duidelijkheid is zullen we dit hier communiceren.

Uiteraard zijn en blijven alle activiteiten onder voorbehoud van eventuele wijzigingen of beperkingen opgelegd door de overheid.

Herinschrijvingen?

Daarom is beslist de herinschrijvingen voor deze reeks nog niet te laten starten in juni, maar hiermee te wachten tot de maand augustus.

Alle zwemmers die in MAART les volgden in één van de lessen van de zwemschool (van watergewenning voor baby's tot en met zwemlessen voor volwassenen) hebben voorrang om in te schrijven voor de zwemlessen die in september weer van start gaan. Herinschrijven kan van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus 12 uur, en dit zowel via e-mail als aan de balie van Sport Beerse. 

Nieuwe inschrijvingen?

Vanaf dinsdag 11 augustus om 10 uur kunnen nieuwe deelnemers uit Beerse/Malle zich inschrijven. Een dag later, op woensdag 12 augustus vanaf 10 uur kunnen de buitendorpse deelnemers de resterende plaatsen invullen.

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of aan de balie van het sportcentrum. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geslecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden in principe verwacht op het testmoment om het niveau te bepalen.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Hoe en wanneer het testmoment zal doorgaan wordt in de maand augustus gecommuniceerd. 


Lessenreeks

  • van maandag 7 september 2020 tot en met zaterdag 19 december 2020
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen
    • van maandag 2 november t.e.m. zaterdag 7 november (Herfstvakantie)
    • woensdag 11 november 2020 (Wapenstilstand)

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijsten aquafitness blijven geldig tot het einde van de reeks. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste activiteitsdag.

Klik hier om in te schrijven op de webshop.

Klik hier voor de openingsuren van de balie.

Klik hier om de algemene voorwaarden van de zwemschool te downloaden.

Bezig met laden...