't H2O'tje: zwemlessen

Hier vind je alle informatie terug over zwemschool 't H2O'tje.

Zwemlessen januari - april 2023

De lessen starten op maandag 9 januari 2023 en lopen tot en met zaterdag 1 april 2023.

Kinderen die momenteel les volgen in de zwemschool kunnen zich opnieuw inschrijven vanaf zaterdag 11 maart 2023 tot vrijdag 17 maart 2023 12 uur.

Inschrijven

Gezien de uitgebreide wachtlijsten en de beperkte capaciteit van de zwemschool, is er voorlopig geen nieuw specifiek inschrijfmoment voorzien voor de lessen van de zwemschool.

Je kan je kind wel opgeven voor de wachtlijst via de webshop https://webshopbeersesport.recreatex.be of aan de balie van het sportcentrum.

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden verwacht op het testmoment zondag 26 maart 2023 tussen 13 - 17 uur. Het juiste uur wordt zo snel mogelijk opgegeven.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

STARTPAKKET

Bij aanvang van het zwemtraject koop je als deelnemer éénmalig het startpakket aan van 50 euro.  Dit pakket bevat alle praktische zaken voor een vlot en fijn verloop van de zwemlessen.  In het startpakket is het EasySwim zwemvestje inbegrepen dat gebruikt wordt voor alle lessen.

Reeks januari - april

  • periode: maandag 9 januari t.e.m. zaterdag 1 april 2023
  • geen les tijdens schoolvakanties en op feestdagen
  • 11 lessen

Wachtlijsten

Als je inschrijft voor een activiteit die volzet is, kom je op een wachtlijst. Komt er nog een plaatsje vrij, word je hiervan telefonisch verwittigd. De wachtlijsten van lessen in de sporthal en aquafitness blijven geldig tot het einde van de reeks. Alle andere wachtlijsten vervallen na de eerste activiteitsdag, behalve diegene van de zwemschool sinds augustus 2021. Deze wachtlijsten blijven voorlopig geldig.

Vrijetijdspas/UiT-pas
  • Met een vrijetijdspas (gemeente Malle) krijg je 50% korting op de tarieven van de sportdagen/weken. 
  • Met een Uit-pas (kansenpas) krijg je 80% korting op de tarieven van de sportdagen/weken.

Korting wordt enkel toegestaan op vertoon van de pas bij inschrijving (nadien kan er geen korting meer gegeven worden). 

Meer informatie over een vrijetijdspas/kansenpas? OCMW Beerse - 014 60 09 60 - onthaal.sociaalhuis@beerse.be

Contact

Meer informatie over de zwemschool? 014 61 47 24 - zwemschool@beerse.be

Bezig met laden...