Hendrik Vos en Frans Grapperhaus - Dit is Europa

Hendrik Vos & Frans Grapperhaus, een Belgisch-Nederlands duo, hebben meer gemeen dan hun afkomst doet vermoeden. Ze delen een diepgaande interesse, zoniet een fascinatie, voor Europa. Wat is Europa eigenlijk, of beter gezegd, wie is Europa? Hendrik Vos biedt een intrigerend antwoord op deze vraag.

Wanneer

  • donderdag 24 okt 2024
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 16,00 (-26 - 12,8 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 3,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 615 615

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
vaart@beerse.be

Info

START TICKETVERKOOP OP MAANDAG 3 JUNI OM 9 UUR

Hendrik Vos & Frans Grapperhaus, een Belgisch-Nederlands duo, hebben meer gemeen dan hun afkomst doet vermoeden. Ze delen een diepgaande interesse, zoniet een fascinatie, voor Europa.

Wat is Europa eigenlijk, of beter gezegd, wie is Europa? Hendrik Vos biedt een intrigerend antwoord op deze vraag. Hij begon met het boek 'Dit is Europa' en brengt nu datzelfde boeiende verhaal tot leven op het podium in de gelijknamige theatervoorstelling.

Het verhaal van Europa komt op de planken volledig tot zijn recht: ontmoetingen die hebben geleid tot grootse dromen en daden, allemaal voor de ogen van het publiek. Humor, muziek, misverstanden en meeslepende verhalen vormen de essentie van 'Dit is Europa', dat het waargebeurde verhaal vertelt van toevallige ontmoetingen tot blijvende engagementen.

Frans Grapperhaus, de reisgenoot van Hendrik, vervult de rol van aangever en zorgt voor de live soundtrack van deze bijzondere momenten. Met één wereldberoemde compositie en talloze eigen creaties draagt hij bij aan de magie van dit unieke avontuur.

Vos en Grapperhaus nemen je mee op een boeiende reis door het hart van Europa!

“Wie een lezing van professor Vos verwacht, is eraan voor de moeite. De prof wordt acteur. Hij is een speler die zich kwetsbaar opstelt op het podium, waar hij een andere man ontmoet: Frans Grapperhaus. Dat is een topcellist, maar speelt in dit stuk veel meer rollen dan die van muzikant. De ontmoeting tussen de twee mannen leidt tot een project dat hen beiden overstijgt, zoals dat ook bij de creatie van de Europese Unie het geval was.” – Filip Standaert

met Hendrik Vos (tekst, spel), Frans Grapperhaus (cello, spel) concept en regie Filip Standaert –Handelsreizigers in ideeën productie Borgerhoff & Lamberigts i.s.m. De Hofleveranciers

VERTELTHEATER locatie GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 | tickets 16 euro (basis) - 12,8 euro (-26) - 8 euro (EDC) - 3,2 euro (UiTPAS)

Alle activiteiten