Berenbende

Activiteiten voor speelvogels en avonturiers van 2,5 tot 15 jaar. Spelen, springen, dromen, verzinnen, maken, durven en experimenteren: dat belooft een topvakantie te worden!

Klik hier om de brochure van de Berenbende te downloaden

Schrijf hier in

De Berenbende in nieuw jasje

Vanaf 2022 steken we de Berenbende in een nieuw jasje. We starten met een vernieuwd concept, elke week van elke schoolvakantie (buiten de kerstvakantie), op een aangepaste locatie én via een nieuw inschrijfsysteem!

Meer informatie vind je op Berenbende praktisch

Aanbod 2022

Elke week van de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie

Wie zich inschrijft voor de Berenbende, is verzekerd van een volledige week vol spelplezier.

Elke week wordt er door een team van gemotiveerde en ervaren animatoren een kamp aangeboden voor kleuters en lagere schoolkinderen.

Kleuters kunnen zich inschrijven voor een halve week (elke voormiddag of elke namiddag), of voor een hele week (volledige dagen).

Klik hier om de brochure van de Berenbende te downloaden

Combi vakantie aanbod kleuters (4 t.e.m. 8 april 2022)

Al jarenlang hebben SPORT Beerse en VAART een uitgebreid vakantieaanbod voor kleuters en jongeren. Omdat onze allerjongste kapoenen toch wat extra aandacht, knuffels en verzorging nodig hebben, konden zij tot op heden voornamelijk terecht bij de kinderopvang
IBO.

In 2022 slaan we de handen echter in elkaar en bieden SPORT, VAART en IBO samen een programma aan voor de allerjongsten. Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen de allerkleinste kleuters van 2,5 tot 4 jaar terecht in gemeentelijke basisschool Schransdries voor tal van leuke activiteiten afgestemd op hun leeftijd én kunnen ze rekenen op de extra aandacht en verzorging die ze nodig hebben.

Van 9 tot 16u worden er activiteiten voorzien door Sport Beerse en Vaart Beerse. Kleuters (geboortejaar 2019 - 2018) die vóór 9 uur of na 16 uur opvang nodig hebben, sluiten aan bij het gewone IBO-programma.

Inschrijven kan vanaf 30 januari om 8 uur en doe je via i-school. Nog geen login? Je kan deze aanvragen bij ibo@beerse.be. 

klik hier voor de flyer van het gecombineerd programma.

Dit gecombineerd programma wordt in een proefproject aangeboden in de paasvakantie en zal nadien worden geëvalueerd.

Inschrijven

De procedure om in te schrijven werd afgestemd op de sportweken van Sport Beerse. We hanteren voortaan dezelfde inschrijfdata en hetzelfde inschrijfsysteem.

  • HERFST inschrijven pas mogelijk vanaf donderdag 29/09 om 19.30 uur

Op de hoogte blijven?

Wees er als de kippen bij en schrijf je in voor de nieuwsbrief
of volg @vaartbeerse op sociale media!

Bezig met laden...