Vakantieaanbod

𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪: 𝗖𝗢𝗠𝗕𝗜 𝗩𝗔𝗞𝗔𝗡𝗧𝗜𝗘𝗔𝗔𝗡𝗕𝗢𝗗 𝗞𝗟𝗘𝗨𝗧𝗘𝗥𝗦

4 𝘁.𝗲.𝗺. 8 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 2022

Tijdens de eerste week van de paasvakantie kunnen de allerkleinste kleuters van 2,5 tot 4 jaar terecht in gemeentelijke basisschool Schransdries voor tal van leuke activiteiten afgestemd op hun leeftijd én kunnen ze rekenen op de extra aandacht en verzorging die ze nodig hebben.

Dit gecombineerde programma is een proefproject van Sport Beerse, Vaart Beerse en IBO.

Van 9 tot 16u worden er activiteiten voorzien door Sport Beerse en Vaart Beerse. Kleuters (geboortejaar 2019 - 2018) die vóór 9 uur of na 16 uur opvang nodig hebben, sluiten aan bij het gewone IBO-programma.

Inschrijven kan vanaf 30 januari om 8 uur en doe je via i-school. Nog geen login? Je kan deze aanvragen bij ibo@beerse.be. 

Klik hier voor de flyer van het gecombineerd kleuteraanbod.

Berenbende

Vaart organiseert tijdens de vakanties creatieve kampen en speelse uitstappen voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Spelen, springen, dromen, verzinnen, maken, durven en experimenteren: dat belooft een topvakantie te worden!

Kijk op www.berenbende.be voor alle praktische informatie.

Sportweken

Tijdens de schoolvakanties organiseert Sport Beerse een ruim aanbod aan sportweken of -dagen voor kleuters, jongeren en voor kinderen met een beperking.

Op www.uitinbeerse.be/sportweken vind je alle informatie.

IBO Beerse

IBO Beerse biedt voor- en naschoolse en vakantieopvang aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar die in Beerse wonen of naar school gaan.

Op de website van www.beerse.be vind je alle informatie.

Speelpleinen

Speelplein Don Bosco

Vrijwilligersstraat 38 - 2340 Beerse

www.donboscobeerse.be

Vakantiewerking Lentekind

Hoogstraat 13 - 2340 Vlimmeren

www.lentekindvakantiewerking.be

Bezig met laden...