De Mannschaft – JORDY

Jordy is een doodnormale, zeer getalenteerde, intelligente jongeman. Maar toch anders dan de meesten. Jordy is een instellingenkind. De rechter vond dat zijn ouders niet voor hem konden zorgen: van instelling, naar pleeggezin, naar instelling dus…

Wanneer

  • zaterdag 15 mrt 2025
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 15,00 (-26 - 12,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 3,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 615 615

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
vaart@beerse.be

Info

START TICKETVERKOOP OP MAANDAG 3 JUNI OM 9 UUR

Jordy is een doodnormale, zeer getalenteerde, intelligente jongeman. Maar toch anders dan de meesten. Jordy is een instellingenkind. De rechter vond dat zijn ouders niet voor hem konden zorgen: van instelling, naar pleeggezin, naar instelling dus….

Jordy ontvlucht zijn leven 'daar', zet zich letterlijk aan de rand, waar hij blijkbaar thuishoort en bekijkt vandaar de wereld waarin wij leven. In de hoop zo te kunnen begrijpen hoe de dingen in elkaar zitten.
Jordy's blik op de wereld wordt verstoord door Sophie-Charlotte, een weggelopen tienergriet van rijke komaf die het thuis niet meer kon uithouden.
Waar Jordy niks heeft, heeft Sophie-Charlotte van alles te veel: twee moeders en vaders, twee huizen, zelfs twee namen.

Met 'JORDY' onderzoekt De Mannschaft de sociale ongelijkheid in deze wereld. Niet iedereen vertrekt gelijk aan de streep. Erven kinderen de zondes van hun ouders?

Na de successen 'LIV', 'DETHLEFF', 'JOHN&JANE' en 'MELISSA, NEE AISHA, OF NEE TOCH MELISSA' neemt De Mannschaft weer een maatschappelijk thema voor jongeren onder de loep: sociale ongelijkheid. Wederom wordt dit thema op Mannschaftiaanse wijze behandeld: met veel humor en respect en in beeld en schriftuur boenk erop voor jongeren.

met Lien Thys/Silke Thorrez en Robbert Vervloet/Dries Notelteirs (spel) concept, tekst en regie Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen muziek Gode Kempen dramaturgie Bram Verschueren decor en kostuum Saskia Louwaard en Katrijn Baeten beeld Charlotte Wouters – ChawChaw productie De Mannschaft co-productie Het Laatste Bedrijf/Gallop met dank aan Laika, Matterhorn, Stad Turnhout, De Warande met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

THEATER locatie GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 | tickets 15 euro (basis) - 12 euro (-26) - 7,5 euro (EDC) - 3 euro (UiTPAS)

Alle activiteiten