Bo Spaenck en Lucas Van den Eynde - Onheil in Black Creek

Een stomende en stampvoetende muziek-theaterwestern starring Lucas Van den Eynde en Bo Spaenc in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen.

Wanneer

  • zaterdag 29 mrt 2025
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 20,00 (-26 - 16,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 4,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 615 615

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
vaart@beerse.be

Info

START TICKETVERKOOP: MAANDAG 3 JUNI 2024 OM 9 UUR

Een stomende en stampvoetende muziek-theaterwestern starring Lucas Van den Eynde en Bo Spaenc in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen.

Ooit was Black Creek een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet de zoon van de stichter het uit handen geven. De jonge generatie wil er een 'Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum' van maken.

Het valt onze prille zestiger erg zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin granola, klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijks spektakel 'het ophangen van een paardendief'.

Lucas Van den Eynde is de John Wayne van de Vlaamse TV en theater. Aan zijn zijde staan multi-instrumentalist Bo Spaenc en de geweldige gitarist Jo Mahieu. Ze gooien zich muzikaal in een duel tussen country & blues en tribale ritmes.

De muziek – mét ruimte voor improvisatie – geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte steigeringen van het plot!

met Lucas Van den Eynde (spel), Bo Spaenc en Jo Mahieu (live muziek) tekst Hugo Matthyssen compositie en muziektheatraal concept Bo Spaenc coaching Herman Gilis kostuums Chris Snik vormgeving en techniek Dries Bellinkx met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, c o r s o en de tax shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax Shelter.

THEATER locatie GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 | tickets 20 euro (basis) - 16 euro (-26) - 10 euro (EDC) - 4 euro (UiTPAS)

Alle activiteiten