Laïs omhelst de kleinkunst

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlaanderen maakte kennis met Laïs via folk, maar aan kleinkunst hebben de dames zich nog niet gewaagd. In het grote kleinkunstrepertoire vonden ze veel lievelingsliedjes en ontdekten ze pareltjes. Liedjes van mensen die gelukkig nog onder ons zijn, zoals Boudewijn De Groot, Herman Van Veen en Willem Vermandere, en liedjes van hen die we helaas moeten missen, zoals Zjef Van Uytsel en Luc De Vos. Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte, wonderbare Laïstoets.

Wanneer

  • vrijdag 4 mei 2018
    van 20.15 u tot 22.30 u

Prijs

€ 23,00 (60+: 21 euro, -26: 19 euro, kansentarief UiTPAS: 5 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Contact

e-mail
cultuur@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Toerisme Beerse vzw

 1 x 90 minuten

 

De taal kruipt weer zij niet gaan kan, zeker als deze taal in het bloed zit, zeker als het de taal betreft waarin men ooit geboren is: ongetwijfeld tot vreugde van velen, en in elk geval met frisse zin en grote geestdrift van hun kant, keren de drie dames van Laïs terug naar het Nederlands.

Meer bepaald zullen ze zich op hun nieuwe tour in de grote, veelzijdige wereld van de Vlaamse en de Nederlandse kleinkunst begeven en uit deze mateloze schat aan nummers hun eigen lievelingsliedjes selecteren om ze te delen met het publiek.

Liedjes uit andere tijden, liedjes die een meer of minder ver verleden doen herleven, liedjes die je zou kunnen omschrijven als klank geworden herinneringen, of gewoon liedjes die eenvoudigweg te goed zijn om niet zo vaak als mogelijk ten gehore te worden gebracht.

Liedjes van mensen die gelukkig nog onder ons zijn, zoals Boudewijn De Groot, Herman Van Veen en Willem Vermandere, en liedjes van hen die we helaas moeten missen, zoals Zjef Van Uytsel en Luc De Vos.

Maar altijd liedjes die voorzien worden van die zo gesmaakte, geheel en al unieke en wonderbare Laïstoets…

Alle activiteiten