GEANNULEERD Moppen aan de toog - Ode aan Tony Bell

Deze informatie is niet meer actueel!
Tony Bell was zestig jaar lang de bekendste moppentapper van het land. Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke van der Meulen schetsen in deel één van deze show het leven en werk van Tony Bell, doorspekt met sappige anekdotes, plezante fragmenten en goede grappen. Na de pauze worden er voluit moppen getapt, alsof Tony zelf er weer bij is. Na de moppen kan je nog nagenieten met mooie liedjes van Nadine. Bij de ticketprijs zijn koffie en enkele belegde sandwiches inbegrepen.

Wanneer

  • dinsdag 24 mrt 2020
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 9,00 (+60: 8 euro -26: 3 euro JUNIPRIJS: 2 EURO KORTING VAN 3 tot 30 JUNI kortingstarief UiTPAS Kempen: 1,8 euro )

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Contact

e-mail
vaart@beerse.be

Info

In samenwerking met:

Okra Beerse centrum

duur: 2 x 45 minuten`

Moppen aan de toog, een Tony Bell tribute!

Sven De Ridder, Brik Van Dyck en Fokke van der Meulen brengen een hommage aan Tony Bell en de kunst van het moppentappen.

Tony Bell overleed in 2006 op 93-jarige leeftijd. Zestig jaar lang stond hij op de planken als moppentapper, zanger en acteur. In menig platenkast staat wel een LP van Tony Bell en iedereen kent wel een mop van hem.

Dit drietal met Fokke als moderator en Sven en Brik als de 2 hoofdrolspelers/vertellers, schetsen in deel 1 het leven en werk van Tony Bell, doorspekt met sappige anekdotes, plezante fragmenten en goede grappen. Ook vertellen ze over de mop in het algemeen. Na de pauze worden er voluit moppen getapt. Alsof Tony zelf er weer bij is.

Fokke van der Meulen is uitbater van comedycafé The Joker. Deze ingeweken Nederlander is liefhebber van humor in de breedste zin van het woord. Van Bill Hicks en Richard Pryor over Freek de Jonge tot … jawel Tony Bell. Hij coacht eveneens verschillende comedians tijdens hun loopbaan.

Brik Van Dyck is naast acteur ook scenarist van talrijke humorprogramma’s. Als levende moppenencyclopedie is hij uiteraard fan van de koning der moppentappers.

Sven De Ridder voorstellen aan het grote publiek hoeft al lang niet meer. Wat weinigen weten is dat Sven als jonge artiest de grote Tony Bell nog persoonlijk gekend heeft.

Samen brengen deze 3 vrienden een eerbetoon aan deze ras-entertainer.

Herbeleef de echte Tony Bell

Alle activiteiten