Berenbende zomer: Op de baan naar de maan

Deze informatie is niet meer actueel!
Reis je samen met ons naar de maan? Onderweg kom je verschillende sterren en planeten tegen. Maak je eigen ruimteschip, leer vliegen als een astronaut en speel knotsgekke spelletjes met de marsmannetjes. BERENBENDE PRAKTISCH > Kijk op www.berenbende.be voor uitgebreide praktische informatie. BERENBENDE VAKANTIEWEKEN Schrijf je je in voor de Berenbende, dan s...

Wanneer

  • maandag 1 jul 2024
    van 09.00 u

Prijs

€ 75,00 (niet-inwoners - 97,5 euro, halve dag (basis) - 37,5 euro, halve dag (niet-inwoners) - 48,75 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 15,00 euro)

Waar

naam
GBS De Singel
adres
Schoolstraat 4
2340 Beerse

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
vaart@beerse.be

Info

Reis je samen met ons naar de maan? Onderweg kom je verschillende sterren en planeten tegen. Maak je eigen ruimteschip, leer vliegen als een astronaut en speel knotsgekke spelletjes met de marsmannetjes.BERENBENDE PRAKTISCH


> Kijk op www.berenbende.be voor uitgebreide praktische informatie.BERENBENDE VAKANTIEWEKEN


Schrijf je je in voor de Berenbende, dan schrijf je je in voor een volledige week vol spelplezier! Je hebt wel de keuze uit halve dagen (elke voormiddag ?f elke namiddag van die week) of volledige dagen.


De dag start om 9 uur en eindigt om 16 uur. We voorzien gratis 1 u3ur voor- en naopvang. Je kan je kind dus brengen vanaf 8 uur en ophalen tot 17 uur.
Wie inschrijft voor een halve dag kan zijn kind tussen 12 en 12.30 uur ophalen of brengen.


VOOR WIE?


De Berenbende zijn vakantiekampen voor ?lle speelvogels en avonturiers van 2,5 tot 6 jaar. We zijn een inclusieve organisatie, dat wil zeggen dat elk kind welkom is, ook als het een beperking of handicap heeft. Twijfel niet om ons te contacteren als we met bepaalde zaken rekening moeten houden of wanneer je twijfelt of de Berenbende iets voor jouw kind is.


KOSTPRIJS EN INSCHRIJVEN


Schrijf je kind in vanaf zaterdag 27 januari 2024 om 12 uur voor inwoners en om 15 uur voor niet-inwoners van Beerse via www.berenbende.be of aan de balie van sportcentrum 't Beerke.


inwoners Beerse   • volledige dag: 15 euro (basis), 3 euro (UiTPAS)

  • halve dag: 7,5 euro (basis), 1,5 euro (UiTPAS)


niet-inwoners   • volledige dag: 19,5 euro (basis), 3,9 euro (UiTPAS*)

  • halve dag: 9,75 euro (basis), 1,95 euro (UiTPAS*)


Op www.berenbende.be kan je per kamp alle totaalprijzen terugvinden.

Alle activiteiten