SONG CIRCLE: Marble Sounds, Isbells, Chantal Acda & Venus In Flames

Het opzet van 'Song Circle' is even eenvoudig als geniaal: zet vier boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerk...

Wanneer

  • donderdag 3 okt 2024
    van 20.15 u tot 22.00 u

Prijs

€ 20,00 (-26 - 16,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Kempen - 4,00 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
014 615 615

Contact

Telefoon
014 615 615
e-mail
vaart@beerse.be

Info

Het opzet van 'Song Circle' is even eenvoudig als geniaal: zet vier boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.


Pieter Van Dessel is de man achter Marble Sounds, hij schrijft indiepop pareltjes, intiem en catchy, op gitaar en piano, al dan niet groots gearrangeerd met strijkers. Wie kent er niet zijn 'Leave a light on'?


Gaëtan Vandewoude is de songwriter van Isbells, leverancier van folky popsongs, met heerlijke harmonieën, breekbaar én meezingbaar. 'Dreamer' en 'Reunite' haalden samen al meer dan 100 (!) miljoen streams. Straffe kost!


Chantal Acda schrijft al jaren aan haar eigen muzikale pad. Wars van compromissen creëert ze haar universum. Is het folk, singer-songwriter of experimentele pop? Zeker is, zoals Chantal zijn er geen twee.


Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames. Belpop singer-songwriter met intussen vijf bejubelde albums op de teller, schrijft memorabele liedjes vol schoonheid en troost, denk maar aan 'Better Man', 'Cynthia's Gone', of 'Dance With Me', zijn duet met Sam Bettens.


Pieter, Gaëtan, Chantal en Jan zijn hier samen méér dan de som van de delen. Vier bijzondere stemmen in een unieke samenwerking voor de theaters.


'Song Circle': over het leven, over de muziek, over jij en ik.
Ontspannen, ongedwongen en hartverwarmend.


met Pieter Van Dessel (Marble Sounds), Gaëtan Vandewoude (Isbells), Chantal Acda en Jan De Campenaere (Venus In Flames)


MUZIEK locatie GC 't Heilaar - Heilaarstraat 35 | tickets 20 euro (basis) - 16 euro (-26) - 10 euro (EDC) - 4 euro (UiTPAS)

Alle activiteiten