Aquafitness

Overzicht aquafitness programma

Prijzen

 • voor inwoners van Beerse
  • 6 euro/les (te betalen per reeks)
 • voor buitendorpse
  • 7,50 euro/les (te betalen per reeks) 

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen aquafitness (indien anders vermeld op het overzicht).

Aquafitness H2O Mix 

Train je lichaam met, in en door het water. Inspannend voor je spieren, maar minder belastend voor je gewrichten. Tijdens elke les wordt er een ander accent gelegd: van conditietraining naar 'sculpt and shape' naar 'fit en fun'. Water en muziek: de ideale combinatie voor een stevige en leuke workout voor iedereen. 

 • maandag van 21 tot 22 uur

Lesgever: Jolien Corthout

Aquafitness H2O Omni Fit

Met aangepaste oefeningen op passende muziek, train je je spieren en gewrichten. Hierbij wordt rekening gehouden met de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Je blijft dus actief, fit en vitaal.

 • woensdag van 13 tot 13.45 uur

Lesgever: Kato Aerts


Aquafitness H2O Back to Basics (B2B)

Kennismaken met de unieke manier van bewegen in water. Ideaal om te starten en later door te stromen naar één van onze aquafitness-lessen. Alle oefeningen worden op een eenvoudige manier aangeleerd zodat je watergevoel verbetert. Zowel balans, coördinatie, weerstandstraining en verplaatsingsvormen vormen belangrijke onderdelen van deze les.

Let op!! Deze les wordt vanaf de herfstvakantie gegeven in afwisselend ondiep als diep water, om beide vormen te ervaren en te leren. 

 • woensdag van 19 tot 19.45 uur

Lesgever: Bo Oostvogels


Aquafitness H2O Start to Move

In deze les maken we kennis met de unieke manier van bewegen in water. Alle oefeningen worden op een eenvoudige manier aangeleerd zodat je watergevoel verbetert.

Zowel balans, coördinatie en verplaatsing vormen belangrijke onderdelen van deze les.

 • woensdag van 19 tot 19.45 uur

Lesgever: Robine Lemmens


Aquafitness H2O Shape

Een afwisselende workout op muziek waar het accent vooral op spierversteviging ligt. Het water is de belangrijkste weerstand, maar het gebruik van verschillende soorten materialen zal zeker een effectief trainingseffect geven.

 • woensdag van 19.50 - 20.35 uur

Lesgever: Bo Oostvogels


Aquafitness H2O Power

Deze les is een stevige, intensieve workout in ondiep water. Het accent ligt op kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen. Het zijn vooral korte, intensieve intervalvormen waar je telkens voluit moet gaan.

 • woensdag van 20.40 tot 21.15 uur

Lesgever: Bo Oostvogels