logo Uit in Beerse

Toerist in eigen streek: voorjaarsinspiratie

17 april ’19 (wo)
Waan je een toerist in eigen streek: trek stevige stappers aan of hijs je in het zadel van je stalen ros, steek de toeristische kaart of Kempen Reisgids op zak, pak een lekkere picknick in en ga op verkenning.
> Update toeristische kaart

De toeristische kaart werd zopas vernieuwd. Naast een brok toeristische info, geven we je ook een wandelkaart met het volledige wandelnetwerk van Beerse cadeau.

Haal je gratis exemplaar in het toeristisch infokantoor in GC ’t Heilaar of mail je adresgegevens naar toerisme@beerse.be, dan sturen we er eentje op. 

> nieuwe gratis brochures

Traditiegetrouw vullen we in het voorjaar onze voorraad gratis toeristische brochures van de regio aan. Zoek je inspiratie voor een gezinsuitstap of dichtbij-vakantie? Je bent meer dan welkom in het toeristisch infokantoor.

De brochure die je zéker niet mag laten liggen, is de Reisgids Kempen, met toeristische tips en verrassende weetjes per Kempense gemeente.

> Vlaanderen Vakantieland

De gratis Vlaanderen Vakantieland-catalogus is een echte must-have als je een fijn logeeradresje zoekt in Vlaanderen. Zo lang de voorraad strekt kan je in GC ’t Heilaar terecht voor jouw gratis exemplaar. 

> Fair Trade Ecocyclo

Deze fietsroute van 45 km loopt grotendeels over het fietsknooppuntennetwerk en leidt je in de gemeenten Beerse, Vosselaar, Turnhout en Oud-Turnhout langs locaties met een link naar fairtrade en lokale, duurzame voeding.

De brochure met het routeplan, tips en weetjes kost 1 euro en is te koop in de Oxfam Wereldwinkel en in het toeristisch infokantoor. Bovenop de brochure ontvang je een bon voor een (h)eerlijke reep chocolade.

De Fair Trade Ecocyclo is een initiatief van Provincie Antwerpen in samenwerking met de gemeenten Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar.

 

Meer informatie? Contacteer Vaart via tel. 014 600 770 - e-mail: toerisme@beerse.be of kom langs in het toeristisch infokantoor.

LCP