logo Uit in Beerse

Nieuwe inschrijvingen zwemschool 't H2O'tje (januari-april 2021)

24 september ’20 (do)
Vanaf dinsdag 15 december 2020 om 10 uur kunnen inwoners van Beerse/Malle inschrijven voor de nieuwe lessen van januari-april 2021.
Vanaf woensdag 16 december 2020 om 10 uur krijgen ook de buitendorpse deelnemers hiertoe de kans.
 
Onder voorbehoud i.v.m. de verdere maatregelen die genomen worden m.b.t. de bestrijding van het coronavirus (COVID-19).
 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via de webshop op de website (account best vooraf aanmaken) of aan de balie van het sportcentrum. In de webshop kan je via de rubriek 'activiteiten' alle lessen terug vinden. Eenmaal de les geselecteerd, word je automatisch doorgestuurd naar een betalingsscherm.

Betaling op de webshop gebeurt via online banking, betaling aan de balie kan met Bancontact of contant geld.

Testmoment 

Kinderen die inschrijven voor het zwemtraject, recreatief zwemclubje of g-zwemles worden verwacht op het testmoment. Ben je niet aanwezig op het testmoment, dan kan je niet starten.

Het testmoment is het eerste contactmoment en is dan ook heel belangrijk. Wij vragen dan ook uitdrukkelijk om voor dit moment je tijd te nemen, enthousiast te zijn en alle oefeningen zelf mee uit te voeren. Dat zal je kind motiveren om het beste van zichzelf te geven en zijn/haar kunnen te demonstreren.

Omwille van de maatregelen die genomen werden m.b.t. de bestrijding van het coronavirus, zal het testmoment voor deze reeks NIET doorgaan!

Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de verschillende lessen, dagen en uren, prijzen.


LCP