logo Uit in Beerse
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw in het podiumprogramma! Chris Lomme & Simone Milsdochter - Daar mag je niet aan denken

14 december ’22 (wo)
Moeder en dochter proberen te praten over datgene waar je niet over praat. Waar je zelfs niet aan mag denken. Hun woorden zoeken liefdevol botsend een weg door twijfels, verlangens en verdriet — om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt.

Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Net als onze nalatenschap. Want wat we nalaten in ons testament, toont hoe we in het leven staan.

Mag je daaraan denken? Waarom wel of waarom niet? En hoe doe je dat dan? Hoe praat je daarover? Hoe vind je er de juiste woorden voor? Daar gaat het over in de eenakter Daar mag je niet aan denken en het praatcafé erna.

Praatcafé

De voorstelling is kort, maar krachtig. Ze maakt de tongen los. Voor wie wil nakaarten bij een hapje en een drankje of vragen heeft over nalaten en voortleven, is er aansluitend op de voorstelling een praatcafé in aanwezigheid van de notarieel juristen van Kom op tegen Kanker.

Deze voorstelling gaat door op woensdag 25 mei om 20.15 uur en is een samenwerking tussen Vaart en Gezondheidsraad Beerse.
Tickets kosten 8 euro (basis) en 1,60 euro (UiTPAS) en koop je via tel. 014 600 770 of www.vaartwebshop.be.

LCP