GEANNULEERD Jelle Cleymans - Alleen in het ruime sop

Deze informatie is niet meer actueel!
Deze voorstelling wordt geannuleerd als gevolg van de verstrengde corona-maatregelen die de Vlaamse regering aankondigde. We bekijken nog of de voorstelling op een andere datum kan doorgaan. Mensen met een ticket werden persoonlijk op de hoogte gebracht. / // ‘Alleen in het ruime sop’, Cleymans’ vierde soloalbum, is persoonlijker dan ooit. In de vijf jaar sinds zijn vorige plaat is er erg veel gebeurd. Dat moest en heeft Jelle van zich afgeschreven deze muzikale roadtrip. Jelle alleen en intiem.

Wanneer

  • vrijdag 30 okt 2020
    van 20.15 u

Prijs

€ 16,00 (-26 jaar: 11 euro / // kortingstarief UiTPAS: 3,2 euro)

Waar

naam
GC 't Heilaar
adres
Heilaarstraat 35
2340 Beerse

Tickets

Telefoon
014 600 770
website
http://www.vaartwebshop.be

Info

Info ticketverkoop

De ticketverkoop start vrijdag 2 oktober 2020 om 9 uur.

Praktische informatie vind je op deze pagina.

De voorstelling

Meer dan 30 jaar fantaseerde ik erover hoe het zou voelen om vrij te zijn, écht vrij te zijn. Louter en alleen afgaan op mijn instinct. Niet weten waar het moment me zou brengen.

Het was, omsingeld door onze vrienden, op een heel gewone avond dat we erachter kwamen. Dus twee dagen later verliet ik ons huis. Je knuffelde me nog vaarwel, terwijl ik je op je voorhoofd kuste en prevelde dat alles wel goed zou komen.  En daar stond de zanger plots op straat met in zijn ene hand een koffer en in zijn andere hand de vrijheid.

Ik heb me altijd afgevraagd welke keuzes ik zou maken mocht ik ooit een tijdje alleen ronddobberen. Nu weet ik het. Ik heb er liedjes over geschreven. Het was spannend zo alleen in het ruime sop. Maar een schipper moet af en toe terug naar de haven.“

Luister en kijk naar ‘Welk oog, en hoeveel tranen?’ uit 2013.

Praktisch

Praktische informatie vind je op deze pagina.

#coronaproof aanbod najaar 2020

Vaart organiseert dit najaar enkele voorstellingen in GC 't Heilaar. Coronaproof, dus dat wil zeggen: slechts beperkte capaciteit, mét het dragen van een mond-neusmasker en zonder bar voor- of na de voorstelling. Lees hier het volledige persbericht.

De voorstellingen worden ca. 1 maand op voorhand gecommuniceerd, vooral via onze e-nieuwsbrief of sociale media-kanalen @vaartbeerse.

Alle activiteiten